Jeg startede Søberg Montage 1/5 2007. Efter i en del år at have været montør i branchen, havde jeg lyst til at prøve for mig selv. Jeg ville levere godt håndværk, og jeg ville levere til tiden. Det var idegrundlaget, og det har jeg efterlevet lige siden.
Fra starten var det meningen at det kun skulle være mig + en mand. Det gik rigtig fint, og vi havde nok at lave. Men inden længe begyndte kunderne at spørge om jeg havde mod på større opgaver, der krævede flere folk. Det havde jeg da.

Nu er vi 5- 6 mand, og det går stadig fint. Jeg er sikker på det er fordi, vi alle hver dag stædigt kærer om firmaets oprindelig grundprincipper. Godt håndværk leveret til tiden. Jeg bygger det på, at de kunder jeg som montør, servicerede i mine første år i branchen, stadig er dem der ringer og spørger om jeg har lyst til nye spændende opgaver.

Derfor skal du vælge os

Og derfor skal du som ny kunde også vælge Søberg Montage til dit næste projekt. Fordi vi er gode til det vi laver og brænder for opgaven. Fordi vi gennem en årrække har leveret det vi har lovet. Godt håndværk til tiden.